Menu Close

Tekućinska kromatografija

Showing 1–16 of 21 results

Naš portfelj inovativnih i pouzdanih instrumenata za tekućinsku kromatografiju (LC) uključuje analitičke HPLC i UHPLC sisteme za rješavanje bilo kojeg analitičkog izazova - od jednostavnih do složenih uzoraka. U ponudi su i HPLC i UHPLC sistemi koji su specifični za primjenu kao što su 2D-LC i dualni LC, nano, kapilarni i mikro protočni UHPLC sistemi koji se koriste za vrlo osjetljivu proteomiku, metabolomiku i analizu proteina.
Naši jednostavni sistemi smanjuju potrebu za obukom, a istovremeno pružaju visokokvalitetne, pouzdane performanse kako bi vam pružili sigurnost u vaše rezultate.
Osim naših LC instrumenata, nudimo i razne druge mogućnosti analize - od pouzdane detekcije temeljene na UV-VIS-u do selektivne i osjetljive spektrometrije masa. Naša ponuda također sadrži veliki izbor HPLC i UHPLC kolona u raznim kemijama, veličinama čestica i dimenzijama za različite aplikacije. Također ćete pronaći HPLC i UHPLC fitinge, cjevćice, vijale, ploče za prikupljanje uzoraka i drugi potrošni materijal za optimalne performanse sistema i bolje kromatografske rezultate.
hrCroatian