Ionska Kromatografija - Dionex Thermo Scientific

Thermo Scientific™ Dionex™ uređaji vodeći su na tržištu preko 40 godina, te svojim uređajima i rješenjima predstavljaju najveća tehnološka dostignuća.

Za analizu iona ništa se ne može mjeriti sa Thermo Scientific™ Dionex™ ionskom kromatografijom (IC). Bilo da imate samo nekoliko ili mnoštvo uzoraka, bez obzira da li je Vaš analitički zadatak jednostavan ili pun izazova, imamo rješenje koje odgovara svim Vašim zahtjevima i financijskim mogućnostima. Bilo da vam je potreban robustan IC sustav za rutinsku analizu ili fleksibilan, modularni sustav za zahtjevnije analize, imamo ono što vam je potrebno. Naši IC sustavi uključuju jeftine, visokotlačne, kapilarne i modularne opcije za svaku analizu.

Odabirom Thermo Scientific™ Dionex™ uređaja kao vodećeg u tehnologiji IC-a više od 40 godina i KemoLaba kao vodećeg distributera Thermo Scientific™ Dionex™ sa skoro 30 godina iskustva u savjetovanju i pomoći oko odabira adekvatnog uređaja, metode, instalacija i puštanja u rad, te redovnog i izvanrednog servisa, možete se osjećati sigurni da dobivate najbolje u našim IC sustavima, potrošnim materijalima, uslugama i podršci.

Prikazujemo svih 7 rezultata

Kemolab.hr

Kemolab.hr