Menu Close

CentriVap centrifugalni vakuum koncentratori

CentriVap centrifugalni vakuum koncentratori

CentriVap centrifugalni vakuumski koncentratori koriste kombinaciju centrifugalne sile, vakuuma i topline za ubrzavanje isparavanja višestrukih malih uzoraka. Oni nude makismalnu propusnost koje zahtijevaju biologija, mikrobiologija, biokemija, farmakološka istraživanja i laboratoriji za kemijske analize. I do 148 uzoraka može biti obrađeno u isto vrijeme. Veličina uzoraka kreće se u rasponu od nekoliko mikrolitara pa sve do 25 mililitara. Oprema Microtiter Plate Rotor (rotirajuća mikrotiterska ploča), sadrži četiri standardne ploče ili dvije ploče sa dubljim izvorima.

CentriVap centrifugalni vakuumski koncentratori dostupni su kao kompaktne stacionirane komponente ili kao „sustav“ kombiniran sa CentriVap Cold Trap (CentriVap hladan filter). CentriVap Cold Trap pomaže sačuvati dodatnu vakuumsku pumpu od korozivnih utjecaja isparavanja i para prilikom njihovog isparavanja iz uzorka. CentriVap Ultra Low Cold Trap (CentriVap ekstremno hladan filter), pruža zaštitu od otapala s niskom točkom zamrzavanja. CentriVap Mobile System (CentriVap mobilni sustav), kombinira koncetratore i hladan filtar u jedinstvenu samostalnu pokretnu konzolu.

S obzirom na veliki izbor aplikacija i dostupnih modela, za sužavanje izbora modela i odabir pravog modela za Vaš laboratorij, posjetite Scout Lab eqipment Selector koji će Vam znatno suziti i olakšati izbor, a prilikom izbora modela, svakako se savjetujte i s našim prodajno-tehničkim inženjerima.

Niže se nalazi popis modela CentriVap Centrifugal Vacuum Concentrators (CentriVap centrifugalni vakum koncetratori) i Cold Traps (Hladni filteri) koji su dostupni u tvrtci Labconco. Klikom na bilo koju oznaku proizvoda, možete saznati više o istome. Ako ste i dalje nesigurni koju marku odabrati kao najbolju za Vaše potrebe, upotrijebite Advance Product Search (napredna pretraga proizvoda, kao pomoć u sužavanju  Vašeg izbora.

 

CentriVap Complete Vacuum Concentrators

 CentriVap Complete Vacuum Concentrators
Idealan za “plug-and-play” proces, jer je riječ o sve-u-jednom koncentratoru budući da sadrži vakuum koncentrator, hladni filter, membransku pumpu, rotora i CentriZap strobe svjetla na jednom uređaju.

 

Acid-Resistant CentriVap Vacuum Concentrators

 Acid-Resistant CentriVap Vacuum Concentrators
Koristeći centrifugalnu silu, vakuum i kontroliranu temperaturu, ti koncentratori  imaju komponente otporne na kiseline kako bi se omogućilo brze koncentracije više malih uzoraka koji sadrže korozivne kemikalije.

CentriVap Benchtop Vacuum Concentrators

 CentriVap Benchtop Vacuum Concentrators
Ovi koncentratori su dizajnirani kako bi se brzo odradilo čak 132 malih uzoraka pomoću centrifugalne sile, vakuuma i topline.

 

CentriVap DNA Vacuum Concentrators

 CentriVap DNA Vacuum Concentrators
Uz ugrađenu membransku vakuum pumpu, dvije staklene zamke i DNA rotora, te centrifugalnog vakuum koncentratora dobivate ubrzano isparavanje otapala iz DNK uzoraka i u drugim vrlo malim uzorcima.

 

CentriVap micro IR Vacuum Concentrators

 CentriVap micro IR Vacuum Concentrators
Idealan za skučene prostore i niske proračune, ovaj mali centrifugalni vakuum koncentrator dolazi u setu sa ugrađenom membranskom pumpom, staklenom zamkom i infracrvenim poklopcem. Težine od svega 9 kg odlično odrađuje posao za male uzorke kao što su DNA i dr.

 

CentriVap Mobile Systems

 CentriVap Mobile Systems
Ovi sustavi kombiniraju odvojene centrifugalne vakuum koncentratore i komponente hladnog filtera u jedan uređaj koji štedi prostor konzole i uključuje kotače za prenosivost.

Refrigerated CentriVap Vacuum Concentrators

 Refrigerated CentriVap Vacuum Concentrators
Rashladni CentriVap Vakuum koncentrator koji je idealan za toplinski osjetljive uzorke, te uključuje -4 ° C rashladni sustav i 100 ° C grijač za brzu koncentraciju malih uzoraka.

 

 

Izbor vakuum pumpi, rotora i ostalih dodataka za CentriVap možete pogledati OVDJE.

Za sve dodatne informacije, pogledajte više informacija ili nam pošaljite Vaš upit.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CentriVap centrifugalni vakuum koncentratori”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian