Menu Close

FlaskScrubber Vantage laboratorijske perilice posuđa

FlaskScrubber Vantage laboratorijske perilice posuđa

Perilice FlaskScrubber® Vantage® serija dizajnirane su za pranje i sušenje staklenog pribora uskog grla i opće laboratorijske opreme i imaju specijalizirane značajke za istraživanja osjetljiva na kontaminaciju. Prilagodljivi ciklički programi daju korisniku potpunu kontrolu u postavljanju prave kombinacije temperature vode, količine deterdženta i sredstva za ispiranje, vremena pranja i ispiranja te broja ispiranja. Memorija pohranjuje obje, i tvorničke, i korisničke postavke programa za protokole koji se ponavljaju. RS-232 ulaz osigurava provođenje postavki dokumenta i stvarnih uvjeta za pranje. Jedinstveni prozor za praćenje sa svjetlom omogućuje vam da vidite svaki ciklus koji je u tijeku.

Moguće je programirati pranje i ispiranje na temperaturi do 93 °C (199 ° F) kako bi se uklonili lipidi i dezinficirao stakleni pribor. Kako bi se osiguralo da nema unijetih zagađivača koji su topivi u vodi, moguće je programirati do 6 ispiranja pročišćenom vodom. Sustav za sušenje upuhavanjem uključuje 99,97% učinkovit HEPA filtar za uklanjanje čestica prašine u zraku. Rezultat je temeljito čisto i suho laboratorijsko posuđe, spremno za korištenje u osjetljivim istraživanjima. Zbog specijaliziranih uložaka za pipete, reagens boca, petrijevih zdjelica, epruveta za kulturu tkiva i dodatnog sitnog pribora, poboljšana je prilagodljivost perilica.
Perilica može biti također opremljena s gornjom razinom ili stalkom sa osovinom, kako bi joj se povećao kapacitet. Osim toga, donja razina sa standardnim stalkom može se koristiti umjesto spuštenog stalka s osovinom. Dodatni stalci i pribor za umetanje prodaju se zasebno.

Neobavezni prateći pribor možete pogledati OVDJE.

Izračunajte uštedu vode OVDJE.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FlaskScrubber Vantage laboratorijske perilice posuđa”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian