Menu Close

Izolacijske komore Protector® Glove Boxes

Izolacijske komore Protector® Glove Boxes

Protector® Glove Boxes  (Protector® izolacijske komore sa rukavicama) dizajnirane su za korištenje u uvjetima kontrolirane atmosfere ili za korištenje pri radu s opasnim materijalima.

Protector Controlled Atmosphere Glove Boxes  (Protector izolacijske komore sa rukavicama za rad u kontroliranim uvijetima), pružaju okruženje bez propuštanja za rad sa kontaminirajuće-osjetljivim materijalima.

Protector Multi-Hazard Glove Boxes (Protector izolacijske komore sa rukavicama za rad s višestrukim opasnostima), pružaju HEPA filtriranje, kao i fizičku barijeru u svrhu zaštite korisnika od izlaganja potencijalno opasnim materijalima.

Protector Combination Glove Boxes  (Protector izolacijske komore sa kombiniranim rukavicama), omogućuje rad i sa opasnim supstancama, i s materijalima osjetljivim na atmosferske utjecaje.

Protector Double Glove Boxes  (Protector izolacijske duple komore sa duplim parom rukavica), pružaju zaštitu pri dvostruko većem rasponu opasnih poslova koje sigurno možete obavljati.

Precise® Glove Boxes (Precise® izolacijske komore sa rukavicama), pružaju ekonomično rješenje za sofisticiranije izolacijske komore sa rukavicama. Komore su bez spojeva, modelirane i napravljene iz jednog komada polietilenske mase, i čine „ljusku“ koja je otporna na kemikalije i lako se održava i čisti.

Precise Basic Glove Boxes (Precise izolacijske komore sa osnovnim, bazičnim rukavicama), jednostavnog su dizajna, koji dozvoljava da budu prilagođene dodatnom opremom kako bi zadovoljile sve potrebe za korištenje.

Precise Controlled Atmosphere Glove Boxes (Precise izolacijske komore sa rukavicama za rad u kontroliranim atmosferskim uvjetima), dizajnirane su na način da stvaraju okoliš niskog postotka kisika ili vlage.

Precise HEPA-Filtered Glove Boxes (Precise izolacijske komore sa rukavicama i sa HEPA filterima), kao i XPert Weigh Boxes (Komore Xpert Weigh), imaju ulazne i izlazne HEPA filtere za zaštitu korisnika od opasnih, zrakom prenosivih čestica i prašaka.

Potrebna Vam je ekstremno čista inertna atmosfera?

Sve Protector Controlled Atmosphere Glove Boxes (Protector izolacijske komore sa rukavicama za rad u kontroliranim atmosferskim uvjetima), kompatibilne su sa novim AtmosPure Re-Gen Gas Purifier dodacima, koji imaju kapacitet uklanjanja i do pet litara kisika (13.500ppm) i 660 grama vlage (18 milijuna ppm) pri standardnoj temperaturi i pritisku (STP).

Ispod se nalazi popis  izolacijskih komora sa rukavicama i dodataka koji su dostupni od tvrtke Labconco. Klikom na bilo koji od proizvoda, možete saznati više o istome. Ako ste i dalje nesigurni koju izolacijsku komoru sa rukavicama odabrati kao najbolju za Vaše potrebe, upotrijebite Advance Product Search (naprednu pretraga proizvoda), kako biste suzili Vaš odabir proizvoda. Osim toga, jasno, naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju ukoliko zatrebate ikakvu dodatnu pomoć, samo nam pošaljite Vaš upit.

 

Controlled Atmosphere Glove Boxes

Filtered Glove Boxes

Combination Glove Boxes

AtmosPure Re-Gen Gas Purifiers

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Izolacijske komore Protector® Glove Boxes”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian