Menu Close

Kjeldahl, uređaj za određivanje masti i ulja i vlakana

Kjeldahl, uređaj za određivanje masti i ulja i vlakana

Kjeldahl Nitrogen Determination Digestion and Distillation Apparatus  (Kjeldahl digestacija nitrogenskom determinacijom i destilacijski uređaji), nalaze se u ponudi kao klasični, brzi i mikro model. Kjeldahl analiza često je korištena za određivanje proteinskog sadržaja poljoprivrednih proizvoda.  Goldfisch Fat Extractors (Goldfisch ekstraktori masnoća), koriste se za određivanje masnoće i sadržaja ulja u uzorcima, i navedene su u AOAC metodama. Uređaji za sirova vlakna određuju sadržaj sirovih vlakana u hrani za životinje, hrani i ostalim poljoprivrednim proizvodima, i navedeni su na AOAC listi.

Niže se nalazi popis marki uređaja za digestaciju po Kjeldahl-u, uređaja za masnoće i za sirova vlakna dostupnih kod Labconco. Pritisnite na bilo koju marku proizvoda, kako biste saznati više o istome. Ako ste i dalje nesigurni koju marku odabrati kao najbolju za Vaše potrebe, upotrijebite Advance Product Search (napredna pretraga proizvoda), kao pomoć u sužavanju  Vašeg izbora.

Klasični makro uređaji Kjeldahl

Otvorene i pokrivene kombinacije Kjeldahl jedinica imaju digestacijsku i destilacijsku komponentu za određivanje dušika u jednom uređaju. Odvojene digestacijske i destilacijske jedinice također su dostupne.

 

Mikro uređaji Kjeldahl

Kompaktni, stacionirani Kjeldahl digestor i destilacijska jedinica procesuiraju 10 do 30 mililitarske uzorke.

 

Brzi uređaji Kjeldahl

Ove makro Kjeldahl jedinice dizajnirane su za brzu, učinkovitu digestaciju i destilaciju uzoraka u 250 mililitarskim cijevima.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kjeldahl, uređaj za određivanje masti i ulja i vlakana”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian