Menu Close

Kompletni Vakuumski koncentratorski sustavi “sve-u-1″

Kompletni Vakuumski koncentratorski sustavi “sve-u-1″

Vacuum Concentrator Systems (Vakuumski koncentratorski sustavi) kombiniraju komponente više komponenti koncentracija u jedan kataloški broj koji je lako naručiti. Jednostavno dodajte vakuumsku pumpu i bit ćete spremni za koncentriranje svog uzorka! Dostupni su vodeni sustavi, sustavi otporni na kiseline, sustavi otapala, proteomski i mobilni CentriVap sustavi.

CentriVap Complete (CentraVap Kompletni sustav), je „sve-u-1“ koncentrator koji sadrži vakuumski koncentrator, hladan filter, membransku pumpu, rotor i CentriZap stroboskopsko svjetlo u jednom, praktičnom pakiranju.

CentriVap centrifugalni vakuumski koncentratori koriste kombinaciju centrifugalne sile, vakuuma i topline za ubrzavanje isparavanja višestrukih malih uzoraka. Oni nude makismalnu propusnost koje zahtijevaju biologija, mikrobiologija, biokemija, farmakološka istraživanja i laboratoriji za kemijske analize. I do 148 uzoraka može biti obrađeno u isto vrijeme. Veličina uzoraka kreće se u rasponu od nekoliko mikrolitara pa sve do 25 mililitara. Oprema Microtiter Plate Rotor (rotirajuća mikrotiterska ploča), sadrži četiri standardne ploče ili dvije ploče sa dubljim izvorima.

CentriVap centrifugalni vakuumski koncentratori dostupni su kao kompaktne stacionirane komponente ili kao „sustav“ kombiniran saCentriVap Cold Trap (CentriVap hladan filter). CentriVap Cold Trap pomaže sačuvati dodatnu vakuumsku pumpu od korozivnih utjecaja isparavanja i para prilikom njihovog isparavanja iz uzorka. CentriVap Ultra Low Cold Trap (CentriVap ekstremno hladan filter), pruža zaštitu od otapala s niskom točkom zamrzavanja. CentriVap Mobile System (CentriVap mobilni sustav), kombinira koncetratore i hladan filtar u jedinstvenu samostalnu pokretnu konzolu.

S obzirom na veliki izbor aplikacija i dostupnih modela, za sužavanje izbora modela i odabir pravog modela za Vaš laboratorij, posjetite Scout Lab eqipment Selector koji će Vam znatno suziti i olakšati izbor, a prilikom izbora modela, svakako se savjetujte i s našim prodajno-tehničkim inženjerima.

Niže se nalazi popis modela CentriVap Complete (CentraVap Kompletni sustav),  „sve-u-1“ sistema koji sadrže vakuumski koncentrator, hladan filter, membransku pumpu, rotor i CentriZap stroboskopsko svjetlo u jednom, praktičnom pakiranju. Klikom na bilo koju oznaku proizvoda, možete saznati više o istome. Ako ste i dalje nesigurni koju marku odabrati kao najbolju za Vaše potrebe, upotrijebite Advance Product Search (napredna pretraga proizvoda), kao pomoć u sužavanju  Vašeg izbora.

CentriVap Complete Vacuum Concentrators

 CentriVap Complete Vacuum Concentrators

Idealno rješenje za “plug-and-play” proces, jer je riječ o sve-u-jednom koncentratoru budući da sadrži vakuum koncentrator, hladni filter, membransku pumpu, rotor i CentriZap strobe svjetla na jednom uređaju.

 

CentriVap DNA Vacuum Concentrators

 CentriVap DNA Vacuum Concentrators

Uz ugrađenu membransku vakuum pumpu, dvije staklene zamke i DNA rotora, te centrifugalnog vakuum koncentratora dobivate ubrzano isparavanje otapala iz DNK uzoraka ili iz drugih vrlo malih uzoraka.

 

CentriVap micro IR Vacuum Concentrators

 CentriVap micro IR Vacuum Concentrators

Idealan za skučene prostore i niske proračune, ovaj mali centrifugalni vakuum koncentrator dolazi u setu sa ugrađenom membranskom pumpom, staklenom zamkom i infracrvenim poklopcem. Težine od svega 9 kg odlično odrađuje posao za male uzorke kao što su DNA i dr.

 

CentriVap Acid-Resistant Concentrator Systems

 CentriVap Acid-Resistant Concentrator Systems

Ovi sustavi su dizajnirani za uzorke koji sadrže kiseline i uključuju vakuumski koncentrator otporan na razne kiseline sa staklenim poklopcem, također otpornim na kiseline, hladni filter, prazni kanister, dodatni filter za kiseline, 12-13 mm  rotor otporan na kiseline, stakleni filter i vakuumske cijevi za povezivanje uređaja sa vakuum pumpom.

 

 CentriVap Aqueous Concentrator Systems

 CentriVap Aqueous Concentrator Systems

Ovi sustavi su idealni za uzorke na bazi vodenih otopina i uključuju stolni vakuum koncentrator, hladni filter, prazni kanistar, filter za vlagu, 12-13 mm rotor i vakuum cijevi za povezivanje uređaja sa vakuum pumpom.

 

CentriVap Mobile Systems

 CentriVap Mobile Systems

Ovi sustavi su kombinacija odvojenog centrifugalnog vakuum koncentratora i komponenti hladnog filtera u jedan uređaj koji štedi prostor uz pomoć konzole i uključuje kotače za prenosivost.

 

CentriVap Solvent Concentrator Systems

 CentriVap Solvent Concentrator Systems

Ovi sustavi su namjenjeni za uzorke u organskim otapalima i uključuju stolni vakuum koncentrator sa staklenim poklopcem, -84°C hladni filter, prazni spremnik,  Clear spremnika, filter za otapala, 12-13 mm rotor i vakuum cijevi za povezivanje uređaja sa vakuum pumpom.

 

Proteomic Refrigerated CentriVap Concentrator Systems

 Proteomic Refrigerated CentriVap Concentrator Systems

Ovi sustavi su idealni za proteomiku  i uključuju vakuum koncentrator sa hlađenjem koji koncentrira više malih, toplinski osjetljivih uzoraka, kao što su RNA i proteini pomoću centrifugalne sile, vakuuma i kontrolirane temperaturu -4 ° C. DNA Rotor ima kapacitet za primiti do 60 uzoraka od 1,5 ml i 72 uzorka od 0,5 ml u epruveticama za mikrocentrifugiranje. Hladni filter doseže  -50 ° C i omogućuje brz oporavak otapala te štititi vakuum pumpu hvatanjem vlage, pare i korozivnih para koje isparavaju iz uzoraka.

 

 

Izbor vakuum pumpi, rotora i ostalih dodataka za vakuumske koncentratorske sustave možete pogledati OVDJE.

Za sve dodatne informacije, pogledajte više informacija ili nam pošaljite Vaš upit.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kompletni Vakuumski koncentratorski sustavi “sve-u-1″”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian