Menu Close

Orbitrap Ascend™ Tribrid™ Mass Spectrometer 

Orbitrap Ascend™ Tribrid™ Mass Spectrometer 

Orbitrap Ascend™ Tribrid™ Mass Spectrometer

S novim mogućnostima za multipleksiranu proteomiku i nativnu karakterizaciju proteina, Thermo Scientific™ Orbitrap™ Ascend Tribrid™ maseni spektrometar pruža vrhunsku propusnost, svestranost i jednostavnost korištenja. Kvantificirajte više uzoraka pri nižim koncentracijama uz postizanje veće pokrivenosti korištenjem revolucionarnog hardvera s dva multipola za usmjeravanje iona. Isto tako karakterizirajte najveće biofarmaceutike s izbornim rasponom mase do m/z 16 000, a sve to dok trošite više vremena na rezultate i manje vremena na postavljanje instrumenata s novim Auto-Ready izvorom iona za maksimalnu pogodnost metode.

Sa svojom ugrađenom svestranošću, vodećom izvedbom i MSn mogućnostima, Orbitrap Ascend Tribrid MS proizvodi visokokvalitetne podatke s lakoćom, omogućujući vam da se uhvatite u koštac s izazovnim analitima potrebnim za scale up vaše znanosti.

Zajedno, ove značajke čine ovaj instrument jedinstveno prikladnim za proteomiku jedne stanice i veliku propusnost, karakterizaciju složenih mješavina proteina ili farmaceutskih proizvoda na bazi malih molekula i dešifriranje proteinskih struktura višeg reda.

Orbitrap Ascend Tribrid Mass Spectrometer

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Orbitrap Ascend™ Tribrid™ Mass Spectrometer ”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Content missing

Pošaljite upit
hrCroatian