Menu Close

Ventilirana kućišta i ispusti

Ventilirana kućišta i ispusti

Labconco u svojoj ponudi nudi najširi izbor ventiliranih kućišta koji se može naći na tržištu. Proizvodi za ventilaciju uključuju ventilirana kučišta/Digestore opće namjene, ventilirana kučišta bez kanala, biološki sigurnosne ormare, čiste klupe, PCR kabinete, kabinete za odvagu i vaganja, nanotehnološke kućišta i istraživačke stanice za laboratorijska istraživanja životinja. Dostupni su također i dodatna upuhivala (usisivači) za priključivanje na ventilirane kabinete, biološki sigurnosne kabinete i druge tipove kabineta.

Kategorija:

Dostupni modeli:

Ventilirana kučišta/Digestori opće namjene

Labconco u svojoj ponudi nudi širok raspon ventiliranih kućišta i digestora za vaš laboratorij i to općih kemijskih, edukacijskih, te kućišta visoke izvedivosti i specijalne primjene.

 

Bez kanala (ugljik-filtrirana) kućišta

Ova kućišta koriste ugljikove filtere i, u nekim slučajevima HEPA filtere, za zaštitu korisnika od izlaganja opasnim parama. Obavezno su bez kanala.

 

Biološki sigurnosni ormari i kućišta

Biološki sigurnosni ormari I i II klase, pogodni su za korištenje sa sredstvima koja zahtijevaju razinu bio-sigurnosti  1, 2 i 3 zatvorenosti.

 

Čiste klupe

Ova kućišta osiguravaju ISO klasa 5 (prijašnja klasa 100) uvijete koji pružaju zaštitu Vašem radu od zrakom prenosivih čestica i unakrsne kontaminacije.

 

PCR kabineti

Ova kućišta specijalno su dizajnirana za korištenje kod eksperimentata sa polimerizacijskom lančanom reakcijom.

 

Kabineti za odvagu i vaganja

Ova kućišta se koriste za držanje čestice zadržnih tijekom vaganja i prenošenja praha. Ostala kućišta pružaju ventilirani prostor za držanje aparature koja služi za dobivanje praha.

 

Nanotehnološka kućišta

Korištenjem ULPA filtracije i interijera od nehrđajućeg čelika, ova kućišta pružaju sigurnost korisniku za vrijeme postupaka kao što su manipulacije sa nanočesticama.

 

Stanice za laboratorijska istraživanja životinja

Ova, HEPA-filtrirana vivarijum kućišta pružaju zaštitu od alergenata i drugih čestica prilikom postupaka prenošenja malih laboratorijskih životinjica i  odlaganja u nastambe.

 

Ne ventilirana kućišta

Ova kućišta bez kretanja zraka pružaju mogućnost neometane radne površine, dizajnirane tako da reduciraju unakrsnu kontaminaciju.

 

Daljinska upuhivala i ispusti

Daljinska upuhivala, dizajnirana su tako da se mogu priključiti odozgo (na poklopac/pokrivalo), i pružaju protok zraka za pokrivala za pare i druga kućišta.
Ispusti, dizajnirani su za bezkanalne primjene, filtriraju zrak prije vraćanja istog u laboratorij.

 

Ako ste i dalje nesigurni koju izolacijsku komoru sa rukavicama odabrati kao najbolju za Vaše potrebe, upotrijebite Advance Product Search (naprednu pretraga proizvoda), kako biste suzili Vaš odabir proizvoda.

 

Osim toga, jasno, naš prodajni tim Vam stoji na raspolaganju ukoliko zatrebate ikakvu dodatnu pomoć, samo nam pošaljite Vaš upit.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ventilirana kućišta i ispusti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian