Servis i kalibracija pipeta

Kemolab servisni tim Vam nudi čišćenje, dekontaminaciju, preventivno održavanje, kalibraciju i servis Vaših pipeta.
Naš cilj je osigurati najvišu razinu kontinuirane točnosti i preciznosti vaših mehaničkih, digitalnih i motoriziranih pipeta, bez obzira na njihovu starost.

Validacije

Validacija je dokumentirani postupak za dobavu, zabilježbu i interpretaciju zahtijevanih rezultata, kako bi se pokazalo, da postupak kontinuirano donosi rezultate, koji su usklađeni sa zahtjevima norme. Cilj validacije je dokazivanje da neki mjerni instrument nema samo prividnu ili pojavnu valjanost.

Edukacije

Želja nam je omogućiti korisnicima opreme i potrošnog materijala iz našeg programa da što lakše, jednostavnije i sigurnije dođu do rezultata svojih istraživanja. Na taj način pospješujemo efikasnost i produktivnost Vašeg poslovanja u skladu s propisanim standardima, te smanjujemo troškove. Naši certificirani stručnjaci za kromatografiju rado će Vam pomoći prilikom uvođenja novih metoda rada, analiza ili pri validaciji metode.

Instalacije

Stručni tim KemoLaba osigurava svojim korisnicima maksimalnu pomoć, podršku i logistiku prilikom nabavke opreme i uređaja, stoga kupnjom određenog proizvoda ne dobivate samo “goli” proizvod, već i osiguranu dostavu, instalaciju, edukaciju za rad na instrumentu, te osiguran servis, održavanje, validaciju i kalibraciju uređaja.

Servis

Servisna služba organizirana u okviru tvrtke sastoji se od 4 certificirana servisera sa dugogodišnjim radnim iskustvom, kontinuirano educirana od strane proizvođača opreme, što našim korisnicima osigurava brzi odaziv i kvalitetnu uslugu. Dostupnost servisne službe 24/07