Menu Close

Edukacije

Edukacije

Stručni tim KemoLaba za prodaju i primjenu kontinuirano prati kretanja i razvoj proizvoda i metoda na područjima u okviru prodajnog programa KemoLaba. Cilj nam je pružiti našim korisnicima maksimalnu pomoć, podršku i logistiku u njihovom radu i osigurati pravovremene informacije o najnovijim dostignućima. Na taj način pomažemo u odabiru adekvatne opreme i metoda analiza.

Prilikom kupnje najbitnije je odabrati optimalno rješenje uz, dakako, optimalne troškove. U tome će Vam pomoći naš tim stručnjaka primjene i prodaje. Potencijalnim korisnicima osiguravamo konzultacije i odabir adekvatne opreme i metode za analize koje žele raditi. Korisnici naše opreme znaju da nam se uvijek mogu obratiti za pomoć ukoliko imaju problema ili ukoliko žele uvesti nove analize.

Osim navedenoga, organiziramo i godišnje seminare za naše korisnike na kojima, pored informacije o novostima iz programa, korisnici mogu razmijeniti i iskustva u svom radu, a stručnu pomoć Vam pružaju inozemni proizvođači vrhunske opreme te vodeći stručnjaci znanstvenih ustanova. Također Kemijski inštitut u Ljubljani i FKIT u Zagrebu svake godine Zajedno održavaju “Školu Ionske kromatografije” na kojima KemoLab redovito sudjeluje.

Također dodatnu edukaciju možemo organizirati i u Vašim ili našim prostorijama, gdje možemo ciljano odraditi teoretski i praktični dio, uz ili bez radionice, individualno ili grupno, prema Vašim potrebama.

Naši certificirani stručnjaci za kromatografiju rado će Vam pomoći prilikom uvođenja novih metoda rada, analiza ili pri validaciji metode.

Želja nam je omogućiti korisnicima opreme i potrošnog materijala iz našeg programa da što lakše, jednostavnije i sigurnije dođu do rezultata svojih istraživanja.  Na taj način pospješujemo efikasnost i produktivnost Vašeg poslovanja u skladu s propisanim standardima, te smanjujemo troškove.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian