Menu Close

Servis i kalibracija pipeta

Servis i kalibracija pipeta

Ovim putem želimo Vas obavijestiti o važnosti godišnjeg servisa te kalibracije Vaše pipete. Ako je prošlo više od godinu dana od zadnje kalibracije, velika je mogučnost da pipeta ne aspirira točno zadani volumen, čime automatski dovodite u rizik točnost onoga što radite.

KemoLab ovlašteni serviseri su oni koji su najviše stručni u sevisiranju pipeta kako Gilsonovih, tako i pipeta drugih proizvođača. Ugrađujemo isključivo originalne dijelove i posjedujemo specijalne alate sukladno visokim standardima servisiranja. Svaka pipeta nakon završenog servisa i kalibracije dobiva pripadajuću potvrdu o kalibraciji odnosno kalibracijski certifikat.

Zašto se obratiti i ukazati povjerenje baš KemoLabu?
Osim kvalitete koja po našim visokim standardima mora biti neupitna, svaki korisnik veliku pozornost obraća na brzinu izvršene usluge te na visinu cijene. Vaše pipete servisiramo i kalibriramo u roku 24 h odnosno prema dogovoru i Vašim potrebama. Defektažu pipete ne naplaćujemo.

Kemolab servisni tim Vam nudi čišćenje, dekontaminaciju, preventivno održavanje, kalibraciju i servis Vaših pipeta, koji će produžiti životni vijek Vaše pipete. Naš cilj je osigurati najvišu razinu kontinuirane točnosti i preciznosti vaših mehaničkih, digitalnih i motoriziranih pipeta, bez obzira na njihovu starost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian