Menu Close

AKCIJA LABORATORIJSKE OPREME 2019

AKCIJA LABORATORIJSKE OPREME 2019

Ovdje (Akcija 2019 – 3) možete pogledati trenutne akcije laboratorijske opreme koje su u tijeku. Akcija traje do 30.12.2019.

Izdvojili smo odabrane artikle sa promotivnom cijenom i popustima na uređaje i potrošni materijal koji su potrebni u skoro svakom laboratoriju:

  • Gilson pipete i dispenzori – popust od 25 % na sve modele pipeta, startne pakete, nastavke i držaće za pipete
  • Laboratorijski uređaji: Hettich centrifuge, vodene i ultrazvučne kupelji, homogenizatori, mikrobiološki kabineti, laminari, analitička vaga na 4 decimale, setovi za membransku filtraciju i mikroskopi
  • Laboratorijski uređaji trvtke BioSan pod motom „što je nekad Bio San – sad je java“: CO2 inkubator, Vortex, Magnetne mješalice, Rocker-shaker, Orbitalni shaker, Orbitalni shaker inkubator, Rotator, Radna stanica za automatsko pročišćavanje nukleinskih kiselina, UV PCR kabineti, UV zračni recilkulatori, dekontaminacijska otopina za čišćenje, Thermo shaker, Mini centrifuga, Mini vortex/centrifuga, Aspirator s bocom, čitač i ispirač mikrotitar pločica.
  • Brzi testovi za otkrivanje alergena u hrani, piću i na površinama, brzi test na gluten iz pšenice, ječma, raži i nekih rijetkih vrsta zobi, 5 u 1 brzi test za detekciju 5 raličitih parametara u vodi, test za ATP higijenski status površina i uređaj za laku vizualizaciju vena.

Osim navedenih akcija, pozivamo Vas da svakako pogledate nas asortiman proizvoda na našoj web-stranici, gdje čete zasigurno naći nešto što će Vam olakšati ili ubrzati posao.

Za sve uređaje iz naše ponude, imamo osiguran servis, rezervne dijelove, potrošni materijal i kalibracije, a prema potrebi i instalaciju i edukaciju za rad.

Za sve detaljnije informacije, pošaljite nam upit, a mi ćemo s radošću voditi računa o tome da ispunimo sve Vaše potrebe i očekivanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

hrCroatian