Menu Close

Fortuna Clean Bench

Fortuna Clean Bench

Sterilni kabineti Fortuna Clean Bench za postizanje sterilnih uvjeta u kabinetu.

Dostupno u četiri različite veličine radnog područja
Širine 900 mm, 1200 mm, 1500 mm ili 1800 mm
Svi modeli dolaze s električnim prednjim staklom s otvorom do 550 mm i sa širokim rasponom visokokvalitetnih prilagođenih opcija koje odgovaraju vašim individualnim potrebama ili zahtjevima.

Značajke i pogodnosti
Novi model Fortuna Clean Bench dostupan je s novim inovativnim EC ventilatorima i optimiziranim protokom zraka, što doprinosi smanjenju razine buke i potrošnje energije. Tako se razina buke smanjuje na 45 dB (A) uz potrošnju energije od 52 vata * na tvorničkim postavkama.
Još jedna nova značajka asortimana: Dostupno s električnim prednjim prozorom s potpuno otvorenim / zatvorenim položajem prema vašim individualnim potrebama.
Kutni prednji prozor koji daje ispravan ergonomski radni položaj kada se sjedi ili stoji.
Integrirana upravljačka ploča s LCD zaslonom prikladno je smještena radi lakšeg pregleda i rada, osiguravajući u svakom trenutku optimalne performanse i sigurnosne karakteristike. Alarmi, zvučni i vizualni za nesigurne uvjete protoka zraka ili bilo kakav prekid.
HEPA filtri od 110 mm s učinkovitošću od 99,999% u odnosu na uzorke od 0,3 μm, osiguravajući čisto sterilno okruženje radne komore.
Klupa Fortuna Clean nudi vrhunsku zaštitu uzoraka, udobnost rukovatelja i dodatnu armaturu koja pruža ormar koji je najprikladniji za vaš laboratorij i njegove postupke.

Za daljnje informacije o značajkama i prednostima Fortuna Clean Bench, preuzmite brošuru Fortuna Clean Bench na dnu ove stranice.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fortuna Clean Bench”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian