Menu Close

Laboratorijski namještaj

Laboratorijski namještaj

Osnovna i najvažnija komponenta svakog laboratorija je laboratorijski stol (laboratorijski pult).

Laboratorijski stol, koji se sastoji od radne površine i podkonstrukcije ili podpultnih ormara, ujedno je i najvažniji dio namještaja. Ispravni odabir i kvaliteta radne površine određuju dugotrajnost i postojanost laboratorijskog stola, namještaja te cijelog laboratorija.

Osim stola, druga stvar po važnosti jest udobna i ergomoska stolica za nesmetani rad bez opterećivanja kralježnice.

U potpunosti možemo udovoljiti Vašim zahtjevima prilikom opremanja Vašeg laboratorija modernim, funkcionalnim i kvalitetnim namještajem koji je izrađen prema svim važećim normama i smjernicama poštujući ergonomska načela i u skladu je s ekološkim zahtjevima.

U skladu s praksom koja se danas najviše primjenjuje, laboratorjski stolovi i namještaj sastavljaju se od elemenata tj. bazira se na modularnosti što omogućava velike mogućnosti slaganja, kombiniranja, premještanja i dopunjavanja, odnosno osigurava se velika fleksibilnost, iskoristivost prostora te udovoljavanje specifičnim potrebama korisnika.

Dugogodišnje iskustvo i znanja koje imaju članovi našeg tima u opremanju laboratorija su naša i Vaša prednost. Javite nam se s punim povjerenjem za savjetovanje, projektiranje, opremanje i nadopune Vaših laboratorija i ostalih radnih prostora. Mi smo ovdje radi Vas kako ne biste gubili svoje dragocijeno vrijeme tražeći rješenja koja mi već imamo.

Osim laboratorijskog namještaja, možemo Vam ponuditi i kompletnu adaptaciju unutranjeg prostora od saniranja problema sa zidovima, žbukanja, farbanja, hidroizolacije, postave keramike i dr.

Najbolje smo rješenje za Vaše potrebe, jer imamo sve za laboratorije i ostale radne prostore, a dovoljno je samo da nas kontaktirate. Na poziv dolazimo na procjenu stanja i izmjere i u najkraćem mogućem roku zajedno s Vama donosimo rješenja za Vaš nesmetan rad.

Od gotovih modela laboratorijskih stolova Vam možemo ponuditi:

T-4 +
Masa 23 kg
Dimenzije 800 × 600 × 770 mm
T-4L +
Masa 36 kg
Dimenzije 1290 × 600 × 770 mm
T-4L-P +
Masa 54 kg
Dimenzije 1290 × 600 × 1670 mm
LF-1 +
Masa 28 kg
Dimenzije 300 × 450 × 705 mm

Za sve ostalo, slobodno nas kontaktirajte.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Laboratorijski namještaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Pošaljite upit
hrCroatian